spot_img

Már késő

„Halálos ágyán bánta meg az oltásellenességét” – egyre több ilyen felütésű hírrel találkozhatunk, ha követjük a koronavírus-járvány nemzetközi alakulását. Azt tudtuk persze, hogy a vírus nem válogat, ahol rést talál a pajzson, támadni, fertőzni fog, függetlenül az áldozat világnézetétől, értékrendjétől. Mégis furcsa érzés a heves vírustagadók, oltásellenes akcióhősök kései megbánásáról olvasni.

Izraelből jelentették a korábban oltásellenes tüntetéseket szervező, maszkhordás-ellenes, oltásellenes aktivista halálát, aki egyébként még a halálos ágyáról is a harc folytatása mellett agitált. Az ugyancsak oltásellenes, ismert amerikai rádiós műsorvezető, aki 65 évesen vált a koronavírus áldozatává, halála előtt figyelmeztette barátait: mégis oltassák be magukat, amilyen gyorsan csak lehet.

És ő csak az első volt a sorban, mostanra már négy olyan amerikai rádiós vesztette életét a járványban, akik korábban maszkellenes, oltásellenes nézeteket képviseltek és persze az éteren keresztül terjesztették is ezeket a nézeteiket. Egy biztos: ilyenkor már túl késő megbánni a felelőtlenséget.      

spot_img

Kapcsolódó híreink

spot_img

Legfrisseb híreink