spot_img

Legfontosabb híreink röviden

Hírlevelünkben megtalálja a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legfontosabb híreket, fejleményeket és egy gyűjtést legfrissebb cikkeinkből. Mostani számunkban többek között az oltatlanok magas kórházba kerülési arányáról, az oltás felvételének motiválási lehetőségeiről és arról olvashat, hogy a hosszú Covid utáni lábadozási időszakot is lerövidítheti az oltás.

Téveszmék áldozatai

Az egészségügyben dolgozók óráról órára szembesülnek azzal: sok százezer honfitársunk ül fel rémhíreknek, olyan téveszméket hangoztatnak, amelyek bárkinek elvennék a kedvét a védőoltás felvételétől – ha igazak volnának.


Mostantól zsebre megy!

Úgy látszik, fogy a türelem a kormányzatok részéről az oltásmegtagadókkal szemben, és oda ütnek, ahol már tényleg csak a legelszántabbak választják az ellenállást.


Minden héten összeállítjuk ön számára a legfrissebb és legfontosabb hazai és nemzetközi híreket a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Mostani híradónk többek között Bányai Gábor fideszes képviselő drámai kórházi tapasztalatairól és a német egészségügyi miniszter kedvező prognózisáról tudósit.


Már késő

Mostanra már négy olyan amerikai rádiós vesztette életét a járványban, akik korábban maszkellenes, oltásellenes nézeteket képviseltek és persze az éteren keresztül terjesztették is ezeket a nézeteiket.


Mások írták

A hosszú Covidot is lerövidíti az oltás

A hosszú Covidnak nevezett állapotot is lerövidítheti, ha oltott személy kapja el a fertőzést.


Újfajta gyógyszert szerez be az EU

Az Eli Lilly gyógyszercéggel kötött keretszerződés meggyógyult betegek vérplazmájából készült antitestekre épülő új termékre vonatkozik.


Gyakoroljunk nyomást a magyar kormányra, hogy biztosítson havonta öt ingyenes antigén-tesztet valamennyi magyar állampolgár számára. Adjunk súlyt követelésünknek petíciónkkal! Mit tehet, hogy támogassa kezdeményezésünket? Írja alá az online petíciónkat ITT, és hívja fel barátai, ismerősei, munkatársai figyelmét is erre a kezdeményezésre. 

Követeljük együtt a magyar kormánytól az ingyenes antitest-szűrések elérhetővé tételét valamennyi állampolgár számára! 

spot_img

Korábbi hírleveleink

spot_img

Legfrisseb híreink