spot_img

Kéretlen levelek

Mint a házaló, aki égre-földre esküdözik, hogy nem akar lexikonokat eladni a háziaknak, majd a küszöbön belépve máris előpakolja a portékáját – úgy rontott rá kéretlen propagandaüzenetekkel a kormány mindazokra, akik jóhiszeműen megadták email címüket az oltásra történő regisztrációkor.

A felelős polgárok, akik a megadott honlapon keresztül regisztráltak a koronavírus elleni oltásra, bepipálhatták, hogy megadott adataikat a járvánnyal és a vakcinákkal kapcsolatos tájékoztatásra használhatja a kormányzat. Az új év hajnalán ki is derült, mit is ért a kormány a járvánnyal kapcsolatos fejleményeknek: minimálbér-emelést, 13. havi nyugdíjat, családtámogatást, adócsökkentést, adókedvezményeket. 

Ezekről a diadalmas hírekről értesülhet mindaz, aki a vakcinaregisztráció ürügyén arra számított, a vakcinával és a járványkezeléssel kapcsolatban fogják informálni. Az adatkezelési nyilatkozat persze jó jogászosan lett megfogalmazva, nincs mit számonkérni a nyilvánvaló adatkezelési visszaélésen. 

Így jár sajnos mindenki Magyarországon, aki jót feltételezve megengedi, hogy a kormány, erőszakos házalóként bepréselje a lábát a küszöb és az ajtó közé. Járvánnyal kapcsolatos információkra számítottunk, propagandát kaptunk, kéretlen levelekben és ez valószínűleg csak az első a sorban. Lehet, hogy már késő kiírni: ügynökök kíméljenek! 

spot_img

Kapcsolódó híreink

spot_img

Legfrisseb híreink