spot_img

Legfontosabb híreink röviden

Hírlevelünkben megtalálja a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legfontosabb híreket, fejleményeket és egy gyűjtést legfrissebb cikkeinkből.

ELHUNYTAK KÓRHÁZBAN FERTŐZÖTTEK TESZTEK OLTOTTAK
+ 270 + 19 + 21 219 + 82 189 + 15 141
Σ 40 507 Σ 2 630 Σ 1 348 233 Σ 9 530 346 Σ 6 319 464

Minden héten összeállítjuk ön számára a legfrissebb és legfontosabb hazai és nemzetközi híreket a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Aktuális összefoglalónkból megtudhatja, hogy hogyan alakultak a fertőzöttségi adatok az omikron-variáns hazai megjelenését követően. Kitérünk a védettségi igazolvánnyal kapcsolatos új járványügyi rendelkezésekre, illetve arról is szó lesz, hogy a kormány járványügyi tájékoztatás helyett, propaganda-eszközként hasznosítja a vakcinainfo hírlevél-adatbázisát (és vélhetően visszaél a több millió regisztrált adataival). Mindeközben pedig tíz évre titkosították az operatív törzs minden döntését és dokumentumát.


Biztosan beteg- és halálozási csúcsot dönt az omikron

Az már biztosan látható, hogy azokat az eset és halálozási számokat el fogjuk érni az omikron vírusfertőzési hullámban, amelyekről az Emberi Erőforrások minisztere prognosztizált – mondta el a Covidoltas.info megkeresésére az ELTE Komplex Rendszerek Fizikája Tanszék vezetője.


Sehol nincs olyan, hogy bárki kérheti a negyedik oltást

Csütörtökön a kormány bejelentette, hogy bárki kérheti a negyedik oltást, aki az orvosával előtte egyeztetett, ami azért érdekes, mert a legtöbb szakértő és tudományos testület álláspontja szerint egyelőre nincs értelme a teljes népességet negyedszer is beoltani.


Propagandát tol az embereknek az oltási regisztrációkor megadott emailre a kormány

Propagandacélokra használja a kormány az oltási regisztráció alkalmával megadott emailcímeket, pedig korábban azt ígérte, nem tesz ilyet. Ennek ellenére, a választások előtt három hónappal arra kezdte használni ezt az óriási adatbázist, hogy leírja, milyen jótéteményeket köszönhetnek nekik az állampolgárok. 


2030-ig titkosítják az operatív törzs döntéseit és dokumentumait

Tíz évre titkosítják az operatív törzs minden döntését és dokumentumát. Így legkorábban csak 2030-ban tudhatjuk meg, mi alapján hoz döntéseket, illetve tesz javaslatot a kormánynak a csaknem 2 éve működő szervezet a milliókat érintő járványügyi intézkedések kapcsán.


Ingyenes teszteléssel az járvány megfékezéséért!

Hazánkban már megjelent az omikron vírusvariáns, amely jóval fertőzőbb, mint a korábbi koronavírus változatok. A szakértők szerint az újabb hullám megfékezésének hatékony módja a tesztelés kiterjesztése! Gyakoroljunk nyomást a magyar kormányra, követeljük az ingyenes védettségi vizsgálatok elérhetővé tételét valamennyi állampolgár számára! Adjunk súlyt követelésünknek petíciónkkal!

Írja alá az online petíciónkat ITT, és hívja fel barátai, ismerősei, munkatársai figyelmét is erre a kezdeményezésre. Követeljük együtt a magyar kormánytól az ingyenes antitest-szűrések elérhetővé tételét valamennyi állampolgár számára! 

spot_img

Korábbi hírleveleink

spot_img

Legfrisseb híreink