spot_img

Az egészségügy mindannyiunké – nem hagyhatjuk veszni!

Vasárnap választunk!

Mi, a Covidoltas.info szerkesztői hiszünk abban, hogy az egészségügy mindannyiunk közös ügye. Az egyre hosszabb várólisták, a szakszemélyzet elvándorlása, a magánszektor térnyerése mind olyan jelenség, amelyre választ kell adnia a döntéshozóknak. Fontos, hogy a mindenkori kormány a terület kihívásait érintő világos koncepcióval rendelkezzen.

Sajnos a Fidesz 12 év kormányzás után nem gondolta szükségesnek, hogy egy választási program formájában ismertessék a mindannyiunk jövőjét érintő kérdésekre adott szakpolitikai válaszaikat.

Velük szemben a KekSz ajánlásai és az Egyesült Ellenzék programja azt mutatják, hogy van valódi szakmai alternatíva, amelynek érdemes bizalmat szavazni. Arra buzdítjuk Olvasóinkat, hogy most vasárnap Önök is tegyék ezt.

A szerkesztők


Covid60 – A hét legfontosabb híre a járványról és az egészségügy állapotáról

Az Egységes Ellenzék programjában kiemelten foglalkozik az egészségügy helyzetével. Videónkból megtudhatja, hogyan fogják újra vonzóvá tenni az ágazatot az elvándorolt és a pályaelhagyó dolgozók számára.

Már az idős, beteg emberek vészhívóin is Orbán jelentkezik

A készülékeket a szociális rendszeren keresztül szánják a legkiszolgáltatottabbaknak, hogy segítséget tudjanak hívni, ha baj van. A Fidesz ezen is kampányol.


A civil szervezetek kiegyensúlyozott tájékoztatást kérnek a kormánytól

Illúzióik ugyanakkor nincsenek, ezért közleményükben közzé is tették a tájékoztató levelüket, melyet a linkre kattintva Ön is elolvashat.


Egekben a kórházak adóssága – a 13 milliárd csak a jéghegy csúcsa

Egyre csak nő az intézményrendszer adósságállománya, a kórházvezetők pedig a megoldás szándékát sem látják a kormány részéről.


spot_img

Korábbi hírleveleink

spot_img

Legfrisseb híreink