spot_img

József vallomása: Sinopharmmal oltott feleségét gyászolja.

’Tessék mondani, ez kinek a hibája?’

Az Egységes Ellenzék programjában kiemelten foglalkozik az egészségügy helyzetével. Videónkból megtudhatja, hogyan fogják újra vonzóvá tenni az ágazatot az elvándorolt és a pályaelhagyó dolgozók számára.

Vasárnap választunk

Mi, a Covidoltas.info szerkesztői hiszünk abban, hogy az egészségügy mindannyiunk közös ügye. Az egyre hosszabb várólisták, a szakszemélyzet elvándorlása, a magánszektor térnyerése mind olyan jelenség, amelyre választ kell adnia a döntéshozóknak. Fontos, hogy a mindenkori kormány a terület kihívásait érintő világos koncepcióval rendelkezzen.

Sajnos a Fidesz 12 év kormányzás után nem gondolta szükségesnek, hogy egy választási program formájában ismertessék a mindannyiunk jövőjét érintő kérdésekre adott szakpolitikai válaszaikat.

Velük szemben a KekSz ajánlásai és az Egyesült Ellenzék programja azt mutatják, hogy van valódi szakmai alternatíva, amelynek érdemes bizalmat szavazni. Arra buzdítjuk Olvasóinkat, hogy most vasárnap Önök is tegyék ezt.

A szerkesztők


Rosszul kezelte a járványt a kormány – konferencia a koronavírus elleni védekezésről

Túlzott központosítás, rossz kommunikáció, túlságosan oltásközpontú védekezés – kiugróan magas halálozás. A szakértők az elhibázott kormányzati intézkedéseket, illetve azok következményeit elemezték.


Covid60 – A hét legfontosabb híre a járványról és az egészségügy állapotáról

A magyar választók az egészségügy helyzetét tartják a legnagyobb problémának hazánkban. Videós összefoglalónkban megismerheti a kutatás részletes eredményeit.


Helsinki Bizottság: nem tájékoztat, hanem kampányol a kormány a hírlevelekben

A jogvédők szerint sérült az esélyegyenlőség, a Kormányzati Tájékoztató Központ jogsértő módon küld Fidesz-propagandát – a szervezet kéréssel fordult a Választási Bizottsághoz.


Az ellenzék „Az Egészségügy Visszavár” néven indít programot az elvándorlók visszacsábításáért

Szakértők egybehangzó véleménye szerint a humánerőforrás hiánya okozza a legnagyobb krízist a szektorban. Kormányváltás esetén biztosított lesz az ágazat dolgozóinak támogatása. A programról a cikkben olvashatnak bővebben.


spot_img

Korábbi hírleveleink

spot_img

Legfrisseb híreink