spot_img

Választ az ország – az egészségünk (is) a tét!

Ma az egészségügy jövőjéről is döntünk!

Mi, a Covidoltas.info szerkesztői hiszünk abban, hogy az egészségügy mindannyiunk közös ügye. Az egyre hosszabb várólisták, a szakszemélyzet elvándorlása, a magánszektor térnyerése mind olyan jelenség, amelyre választ kell adnia a döntéshozóknak. Fontos, hogy a mindenkori kormány a terület kihívásait érintő világos koncepcióval rendelkezzen.

Sajnos a Fidesz 12 év kormányzás után nem gondolta szükségesnek, hogy egy választási program formájában ismertessék a mindannyiunk jövőjét érintő kérdésekre adott szakpolitikai válaszaikat.

Velük szemben a KekSz ajánlásai és az Egyesült Ellenzék programja azt mutatják, hogy van valódi szakmai alternatíva, amelynek érdemes bizalmat szavazni. Arra buzdítjuk Olvasóinkat, hogy most vasárnap Önök is tegyék ezt.

A szerkesztők


Covid60 – A hét legfontosabb híre a járványról és az egészségügy állapotáról

Nagyrészt a magyar lakosság finanszírozza az egészségügyet a kormány helyett, a társadalmi rétegek közötti szakadék pedig egyre csak mélyül. Rövid videónkban mutatjuk a számokat.

Korrupciós botrányok árnyékolják be Kásler állítólagos sikereit

Noha az EMMI-miniszter szerint minden rendben, az egészségügyben hemzsegnek a visszaélések.


A kormány a dolgozók fogva tartásával próbálja meg elkerülni az ellátás összeomlását

A TASZ-hoz forduló munkavállalók számára is egyértelmű: egyedül a kormánypárt önös politikai érdekeit szolgálja a veszélyhelyzet fenntartása.


Nem képes az állam a koraszülött kocsikat gumiabronccsal felszerelni

A kormány elmondása szerint kiemelt jelentőségű a családok támogatása és a koraszülöttek ellátása. A valóság pedig a cikkben olvasható.


spot_img

Korábbi hírleveleink

spot_img

Legfrisseb híreink