Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Szerződés tárgya:

Jelen Felhasználási Feltételek (Szerződés) az Oraculum 2020 Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban Üzemeltető, székhely: 1074 Budapest, Dohány utca 16-18. fél 8., cégjegyzékszám: Cg.01-09-346439, email cím: [email protected]) által üzemeltetett, https://covidoltas.info/ elérésű weboldala a covidoltas.info (továbbiakban Weboldal vagy Szolgáltatás) igénybevételének feltételeit tartalmazza.

A Weboldal bármely elemét igénybe vevő Felhasználó (továbbiakban: Felhasználó vagy Látogató), a használat megkezdésével egyidejűleg elfogadja jelen Szerződés feltételeit. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az Üzemeltető jogosult a Felhasználási Feltételeket, valamint az Adatkezelési Tájékoztatót egyoldalúan módosítani a Weboldalon nyújtott szolgáltatások színvonalának növelése, hatékonyabbá tétele, valamint új szolgáltatás bevezetése érdekében.

Szolgáltatás jellemzői:

A Szolgáltatás lényege a Weboldalon a CoVid elleni védőoltással, teszteléssel kapcsolatos hírek és információk megbízható, kritikus, független szerkesztőségünk által készített hiteles cikkek formájában történő megjelenítése. Az Üzemeltető célja, hogy

  • a Weboldalon hivatkozott tartalmakra minél több internetező figyelmét felhívja,
  • a Látogató számára megkönnyítse ezek megosztását,
  • az Üzemeltető új közönségekhez eljuttassa a megjelent tartalmakat,
  • kapcsolatot tudjunk tartani azokkal a követőkkel, olvasókkal, szimpatizánsokkal, érdeklődőkkel, akik kifejezik érdeklődésüket a tevékenységünkkel, híreinkkel kapcsolatban,
  • egyes tartalmak, témák támogatása, esetlegesen petíciók gyűjtésével is.

A Weboldal látogatása ingyenes, ehhez személyes adatok megadása nem szükséges. A Felhasználónak lehetősége van arra, hogy a Weboldalon található közvetlen linkek használatával harmadik fél (pl. Facebook, gmail.com) által üzemeltetett szolgáltatások keretein belül megossza másokkal az adott cikkre, tartalomra mutató linket. A funkció használatához a megosztásra használni kívánt külső szolgáltatáson élő regisztráció szükséges, mely teljesen független a Szolgáltatástól és az Üzemeltetőtől.

Annak a Weboldal Felhasználónak, aki a hírlevél szolgáltatásunkra is feliratkozik, rendszeresen küldünk híreket, közleményeket, a szolgáltatás továbbfejlesztésével kapcsolatban kérdéseket, azzal, hogy a feliratkozó a hírlevélről bármikor le tud iratkozni (lásd. adatkezelési tájékoztató).

Az Üzemeltető időnként nyereményjátékot szervez, melyről minden esetben külön nyereményjáték-szabályzatot készít.

Bizonyos esetekben a Weboldalon megjelent egy-egy téma, tartalom kapcsán online petíciógyűjtés is indíthatunk, melyet a Felhasználó aláírásával támogathat.

Közreműködő szolgáltatók:

A Weboldal tartalmainak kiszolgálásakor a  DigitalOcean, LLC (székhely: 101 Avenue of the Americas, 10th Floor, New York, NY 10013 USA, webcím: digitalocean.com) tárhelyszolgáltató működik közre.